Lem's Înfrumuseţează Casa de Paşte

Project Fairytale

Project Fairytale

Paştele este o sărbătoare foarte importantă în familia noastră iar locul preferat din casa părinţilor mei in aceste momente este bucătăria şi zona de luat masa. Probabil i se datorează mamei şi talentului ei culinar care sper că mi-a fost transmis şi mie măcar într-o mică măsură.

Şi pentru că mâncarea delicioasa şi o familie numeroasă au nevoie de un loc perfect pentru a se întâlni în condiţii optime, am decis să accept provocarea Lem’s de înfrumuseţare a casei de Paște, şi m-am gândit la un set de masă Arena şi scaune Mix.

Project Fairytale

De ce tocmai acestea? Simplu: pentru că masa este colorată (eu ador culorile iar bucătăria părinţilor mei este în nuanţe de verde iar varianta portocalie ar merge perfect), pentru că este extensibilă (pentru a nu incomoda în momentele în care nu sunt prea mulţi musafiri prezenţi) şi pentru că setul este conceput pentru 6 persoane, exact câți ne vom aduna noi acasă de Paște.

Project Fairytale

Şi vă mai dezvălui un secret: între 7 martie si 30 aprilie, la Lem’s beneficiaţi de până la 50% reducere la toată gama de mobilier.
Lem’s este o marcă 100% românească, al cărei motto este: Buna dispoziţie de acasă.

Keep up with Project Fairytale

Facebook / Pinterest / Twitter

You might also like