Blogging Workshop: Smart Blogging, 18 June 2016

Do you have plans for the coming weekend? I have, at least for Saturday. I will attend a blogging workshop hosted by Denisa, the wiz behind Daily Dream Decor, Fashion in My Eyes and, more recently, DenisaLuntraru.com. It’s gonna be half a day of learning how to be a smarter blogger, write epic content and promote it through the right channels. And even make money while you’re at it.

So, as of today there are only two seats left, if you’re interested, just click here and sign up for the workshop. Each participant will receive a mini-audit of their site / blog.

SMART BLOGGING Workshop
18 June 2016, starting with 11h00 am
Bucharest

facebook-cover

RO: Al doilea articol bilingv de saptamana aceasta (primul este aici) va fi despre un workshop fain la care am de gand sa particip sambata.

Pentru ca inca simt ca blogul acesta are mai mult potential decat aleg eu sa exploatez, pentru ca sunt sigura ca fac greseli si ca nu respect anumite reguli (uneori o fac cu buna stiinta sau de “lene”) si pentru ca sper ca discutiile cu alte persoane aflate in aceeasi situatie ca si mine ma motiveaza de obicei destul de mult, vreau sa merg sa o ascult / sa discut cu Denisa, micul wiz din spatele Daily Dream Decor, Fashion in My Eyes si mai proaspatul DenisaLuntraru.com.

Va vorbi cu noi despre blog branding, definirea si pastrarea audientei si monetizare. Va fi epic!

SMART BLOGGING Workshop
18 iunie 2016, incepand cu ora 11h00
Bucuresti.

Mai sunt doua locuri disponibile pentru sambata, asa ca grabiti-va sa va inscrieti aici. Fiecare participant va primi un mini-audit al site-ului.

Keep up with Project Fairytale

Facebook / Pinterest / Twitter
Follow my blog with Bloglovin